• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учнівські лідери району стали учасниками бізнес-гри сashflow

Учнівські лідери району стали учасниками бізнес-гри сashflow

2017-06-02

фото

Тих, хто не бажає брати на себе відповідальність за своє фінансове життя прямо зараз, чекає безрадісне існування в майбутньому

Роберт Кійосакі

Гра cashflow («Грошовий потік») неймовірно популярна у всьому світі.У неї грають і дорослі, і діти, щоб зрозуміти принципи інвестування, капіталовкладення та як використовувати ці знання в житті.

Всі, хто грав у cashflow, кажуть, що навіть після однієї гри щось змінюється в сприйнятті світу.Гра змодельована американським економічним гуру Робертом Кійосакі. За 4 години учасники проживають 40 років власного фінансового життя. Бізнес-гра вчить того, як мислять люди, які володіють 90% усіх багатств світу.

фото Сashflow не просто гра, вона розвиває фінансову смикалку і робить зрозумілим практично всі ази фінансової грамотності. Навіщо потрібна фінансова грамотність, коли і без неї можна обійтися? Відповідаємо. Середньостатистична людина веде з фінансової точки зору «божевільний» спосіб життя: живе від зарплати до зарплати, або ще гірше — в кредит! І залежить такий спосіб життя не від суми доходів, а від напряму думок. Стати фінансово незалежною може кожна людина, чим би вона не займалася. Потрібно лише бажання діяти!

Сьогодні гравцями були члени районної учнівської Ради самоврядування Обухівщини. У затишному залі-бібіліотеці РЗ «Золотий Фазан» тренінг-гру для підлітків проводила Олеся Лужецька (Клуб сімейного розвитку«Родинне коло»).

фото За кілька годин підлітки мали можливість переконатися, як просто досягати своєї мрії та що для цього необхідно робити. Вчились правильно мислити, діяти і отримувати відмінні результати. Змінюючи свою реальність, учасники шукали різні стратегії, які в подальшому зможуть застосовувати в реальному житті.

В результаті гри - три мільйонера, мрія і море задоволення. Гра, як мить довжиною в життя. Коли чуєш себе і віриш в свої сили - усе збувається. Розтрата енергії через порожні балачки, когось мобілізує, іншого викидає з гри. Мрія, яка не гріє, залишає на колі найманого робітника. Доля любить рішучих, вона приносить очікувані результати тим, хто бере життя у свої руки.

Кiлькiсть переглядiв: 463

Коментарi